Choď na obsah Choď na menu
 


Narodený: 6. máj 1924
Zahynul: 14. november 1942
Herec: Brian Krause
Narodený: 1. február 1972
Série: 1. - 8.
Schopnosti: orbing, liečenie, levitácia (nosič svetla), zneviditeľňovanie (Starší), manipulácia s časom a priestorom (Avatar) a ešte niekoľko vecí
Stručne: Leo je ochrancom sestier, ich nosičom svetla. Zo začiatku sa vydával za obyčajného opravára. Vtedy sa s Piper do seba zamilovali. Ani po tom, ako Phoebe odhalila, kto Leo skutočne je, sa od seba nedokázali odlúčiť a to i napriek tomu, že vzťahy nosič svetla - chránenec sú prísne zakázané a obaja to dobre vedeli. Keď sa Piper rozhodovala medzi ním a Danom, Leo sa kvôli nej vzdal nesmrteľnosti, čo bol trest za to, že jej raz proti všetkým pravidlám zachránil život. Po dlhších debatách so Staršími sa nakoniec vzali a majú dvoch synov. V neskorších sériách Lea povýšili na Staršieho, takže nemal takmer žiadny čas na rodinu

                                              ZIVOTOPIS:

 

Brian Thomas Krause sa narodil 1. februára 1969 v Kalifornii, USA, kde zároveň aj vyrastal. Má staršieho brata Patricka. Stal sa hercom, pretože ho chcel jeden chalan na strednej škole počas telesnej zmlátiť. Utiekol mu tak, že si namiesto telesnej zobral dramatický krúžok. Keďže mu to celkom išlo, rozhodol sa herectvu venovať. Po dokončení školy sa však hneď hercom nestal. Živil sa rôzne. Chodieval šoférovať dodávku z pekárne a ako sám tvrdí, bolo to veľmi ťažké obdobie. Prvýkrát sa výraznejšie dostal na očí verejnosti v roku 1991, vo filme "The Return to the Blue Lagoon", kde hral spolu so známou a pôvabnou herečkou Millou Jovovich. Krátko na to získal hlavnú úlohu v thrileri "Sleepwalkers", ktorý režíroval Stephen King. Medzi jeho ďalšie filmy patria napríklad "Breaking Free", "Naked Souls", "The Liars' Club" a "December", kde si zahral spolu s Balthazarom Gettym, ktorého poznáme z Čarodejníc ako Richarda Montanu. Snažil sa zviditeľniť aj prostredníctvom seriálov ako napríklad "Walker Texas Ranger". Doterajší najväčší úspech však dosiahol v roli Lea Wyatta v seriály "Charmed". Keď dostal túto úlohu, sám nevedel akú postavu bude stvárňovať. V zákulisí seriálu vznikol medzi ním a hereckou kolegyňou Alyssou Milano románik, ktorý však netrval dlho. Brian je momentálne rozvedený. Jeho bývala manželka sa volá Beth, a svadba sa konala v roku 1996. Rozviedli sa v roku 2000. Z manželstva má osemročného syna Jamena,
Obrázok s ktorým býva v Los Angels. Medzi jeho koníčky patrí golf, tenis, basketbal a tiež hrá Scrabble s jeho priateľmi a rodinou.

Brian v skratke:

- Má rád závodné autá.

- Pôvodne chcel študovať medicínu.

- Predtým ako dostal rolu Lea v Charmed, zaujímal sa o rolu Andyho.

- Alyssa Milano a Holly Marie Combs ho prezývajú "The Blue Flamer" - "Modrý ohnivák".


Filmografia

To Kill a Mockumentary (2006) - Danson
Pissed (2005) - Jay
Return to Cabin by the Lake (2001) - Mike Helton
The Party (2000) - The Husband
Charmed (1998) TV Series - Leo Wyatt (1999-)
Trash (1999) - Will Fowler
Dreamers (1999) - Pete
Get a Job (1998)
Another World (1964) TV Series - Matthew Cory (1997-1998)
Within the Rock (1996) - Luke Harrison
Mind Games (1996) - Matt Jarvis
919 Fifth Avenue (1995) - Court Van Degen
Breaking Free (1995) - Clay
Extreme Blue (1995) - Johnny Doyle
Naked Souls (1995) - Edward
Family Album (1994) - Greg Thayer
Bandit: Bandit's Silver Angel (1994) - Lynn
Bandit: Beauty and the Bandit (1994) - Lynn
Bandit: Bandit Bandit (1994) - Lynn
Bandit: Bandit Goes Country (1994) - Lynn
The Liars' Club (1993) - Pat
Sleepwalkers (1992) - Charles Brady
Return to the Blue Lagoon (1991) - Richard
Earth Angel (1991) - Mike
American Eyes(1991)
An American Summer (1991) - Joey
December (1991) - Tim Mitchell
Match Point (1989) - Bart 
Obrázok Významné Tv vystúpenia ako hosť

101 Craziest TV Moments 2005
Charmed: Access All Areas 2005
"The Sharon Osbourne Show" 23. Apríl 2004
"Good Day Live" 21. Január 2004
Charmed: Behind the Magic 2003
"Player$" 2003
"I Love the '80s" 2002
The Women of Charmed 2000
Teen Vid II 1991

Brian KrauseObrazek

Celé meno:Brian Thomas Krause

Dátum narodenia:1.február.1969

Znamenie:vodnár

Miesto narodenia:El Toro,Kalifornia,USA

Momentálne žije:Los Angeles,Kalifornia,USA

Stav:rozvedený s Beth Bruce 1996-2000

Deti:syn Jamen(1996)

Info:Vyštudoval strednú školu v El Toru a maturoval v roku 1987.Vždy chcel študovať medicínu a byť lekárom.Stal sa však výborným hercom,ktorý hral vo viacerých,u nás veľmi známych,filmoch a seriáloch.Ako väčšina hercov,začínal Brian v menších úlohách,v ktorých vôbec nevynikol.Začal hrať roku 1989,vo filme Match Point(zahral si Barta) a seriál TV 101(študenta).Až hlavná úloha vo filme Return to the Blue Lagoon(Návrat do Modrej Lagúny),kde si zahral Richarda po boku herečky Milly Jovovich(1991) ho,,vystrelia do neba´´.Ďalej si zahral v seriáloch Charmed(Čarodejnice) alebo vo Walker Texas Ranger(postavu Billyho Kramera).Potom hral v horore Stepana Kunga-Sleepwalkers a v romantickom filme Breeking Free(Srdce má oči).Kompletná filmografia.

Jeho obľubenou farbou je modrá.Medzi jeho najobľúbenejšie športy patrí tenis,golf a basketbal.Obľubuje mexické jedlá,no a jehoé najväčším zlozvykom je fajčenie. 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.